Oxford Computer Group Benelux is nu IonIT

IonIT_Partners

OXFORD COMPUTER GROUP BENELUX IS NU IONIT

Onze Identity & Access Management oplossingen voor datacenter, cloud en mobility zorgen ervoor dat u in controle komt en blijft.

Oxford Computer Group Benelux is gefuseerd met IonIT en gaat verder onder de naam IonIT

Per 4 april 2016 is Oxford Computer Group Benelux uit Den Haag gefuseerd met IonIT uit Eindhoven. Twee specialistische dienstverleners op het gebied van Identity & Access Management, Cloud en Enterprise Mobility Management. Samen zetten ze een team neer dat inspeelt op de hybride Identity & Access Management ontwikkelingen in de markt om zo bedrijven te ondersteunen bij het veilig houden van hun bedrijfsdata terwijl hun gebruikers altijd, overal en vanaf elk device kunnen werken.

Het hedendaagse vraagstuk is namelijk niet meer geënt op één standaard omgeving, maar een mix van applicaties binnen uw eigen datacenter, met een potentiële mix van Microsoft, Linux en Apple platformen met verschillende Office, bedrijfsvoering en klant applicaties. Dit vraagt naar onze mening om een hybride dienstverlening. We zagen potentie in het bundelen van onze krachten om onze klanten nog meer te kunnen bieden door onder andere een groter en veelzijdiger aanbod van consultancy en support.

Samen met IonIT zetten we een sterk team neer om zo nog sneller op deze en andere ontwikkelingen in te spelen en beter aan de specifieke klantvragen te kunnen voldoen. Vragen zoals het maken van koppelingen met diverse platformen en applicaties, applicaties in de cloud (o.a. Azure, Amazon, Google) aansluiten op de bestaande IAM oplossing, de IAM oplossing geschikt maken voor de cloud en cloud security inregelen (gecontroleerde en beveiligde toegang hebben tot data in de cloud).

Wat betekent dit?

 • We vergroten onze expertise met ervaren professionals die breder inzetbaar zijn. Extra collega’s betekent ook meer collega’s om kennis mee uit te wisselen en om mee te sparren.
 • Als technologie onafhankelijke dienstverlener zijn we nu in staat meer technologieën aan te bieden. Zo zijn we nu bijvoorbeeld naast partner van Microsoft ook partner van andere Identity, Access, Mobility en Cloud technologie. Zo werken we bijvoorbeeld samen met Centrify voor meer cloud en hybride oplossingen en met Betasystems in gevallen waar compliancy van enorm belang is.
 • De telefoonnummers en adresgegevens van Oxford Computer Group Benelux zijn gelijk gebleven. De mailadressen zijn wel aangepast en eindigen nu op @ionit.nl.
 • U herkent ons voortaan aan het nieuwe IonIT logo.

Verder blijft alles zoals het is, we leveren dezelfde dienstverlening tegen dezelfde tarieven, blijven altijd zoveel mogelijk ondersteunen en zorgen voor veilige data, compliancy en meer efficiëntie.

Over het nieuwe IonIT

IonIT is een onafhankelijke IT dienstverlener gespecialiseerd in hybride Identity & Access Management, Cloud en Enterprise Mobility Management. We helpen organisaties om in controle te blijven zodat gebruikers de juiste toegang krijgen tot systemen en services, in huis, in de cloud of een hybride combinatie. We standaardiseren processen, maken bedrijfsdata veiliger en zorgen dat uw IT toekomstvast is.

Onze Expertise

 • Identity Management

  Het definiëren, in controle blijven en automatiseren van de processen die gebruikt worden bij het beheren van de gehele digitale Identity lifecycle.

 • Access Management

  Maak het uw medewerkers, klanten en partners mogelijk om op een veilige manier toegang te krijgen tot beveiligde applicaties en systemen.

 • Cloud

  Met een overstap naar de cloud bespaart u geld, worden medewerkers productiever en kunt u sneller inspelen op veranderingen in de markt.

Onze Dienstverlening

 • Consultancy

  We bieden professionals aan zowel met een business functionele focus als ook met een technologie focus op diverse niveaus die ruime kennis en ervaring hebben met verschillende gewenste business functionaliteit en onderliggende technologieën zoals Microsoft, Novell, NetIQ, VMware en Citrix.

  Zo kan onze Enterprise Architect ingezet worden voor het strategische deel en om advies te geven of kan onze Senior Consultant jullie hands-on support geven om de interne kennis te vergroten. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid ondersteuning op de lange termijn te bieden.

 • Projecten

  We kunnen jullie project van begin tot eind aannemen. We bepalen de strategie, we maken de ontwerpen, we bouwen en we implementeren. Daarnaast voeren we ook projectmanagement uit, los of als onderdeel van een project.

 • Managed Service

  Na afloop van een project gaat onze dienstverlening meestal over in een service/ support contract. We kunnen derdelijns support leveren op het door ons gebouwde werk maar ook op werk dat niet door ons gebouwd is. Met onze beheerservice kunnen we de IT afdeling ontlasten en onvoorziene kosten voorkomen.

 • Training

  We trainen en coachen klanten zodat ze de vaardigheden en het vertrouwen hebben om de IT investeringen (grotendeels) zelf te beheren. We leveren training op het gebied van Microsoft en NetIQ. Dat blijven we doen via Oxford Computer Group maar ook via trainingspartner Axolot.